Om fenomenet Gekås i Ullared

10 nov
Gekås i Ullared. Foto: ullared.se
Gekås i Ullared. Foto: ullared.se

Jag har själv besökt Ullared ett anatl gånger. Nu var det i och för sig några år sedan. Men jag vet likväl hur det kan se ut där nere. Nu har jag sett två avsnitt av realityserien ”Ullared” som sänds på kanal5. Och jag kan konstatera att man helt klart kan åka ner och vara precis som man är. Där nere verkar alla kattegorier av människor finnas. Jag har hört om folk som åker dit bara för att titta på annat folk. Då har man nog lite för mycket fritid.

Gekås att ju i vssa sammanhang fått ett dåligt rykte om sig. Det snackas i bland om ”Gekåsskit”. Men jag tycker inte att det är dåliga grejer. Visst det finns väl det med. Det är väl som i andra butiker att det finns både och. De gånger jag varit där har jag bara köpt bra att ha grejer. Köpte till och med en riktig sångmickrofon för 30 spänn och den håller än idag. Även om dn inte går att jämföra med en proffsmick, men det är änddock en microfon.

Då man vet lite hur det fungerar där nere i Ullared så är det lite kul att se på dokumentären. Det är ett bra tidsfördriv även om jag gillade ”Färjan” lite mera. Det kanske beror på att man åkte mer till Mariehamn än till ullared senate åren.

Publicerad: 2009-11-10 17:32:17

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.