Överraskningarnas kväll med Matz Rogers

20 dec
Matz Rogers – Storfors Kulturhus.
#matzrogers #storfors #dansband #danslogen #vä #fryksdalen #storforskulturhus #sunne

Utan att överdriva tror jag att detta är det band jag sett flest gånger live under 2017. Jag har ingen exakt siffra men tror det landar på 15 gånger ungefär på diverse olika ställen. Denna kvällen förväntades mycket publiken vilket det även blev. Detta är grabbar man kan lita på. Man vet adlrig vad som kommer hända. Det enda man vet är att det levererar bra dansmusik.

Denna kväll var lite speciell. Jag skulle dagen efter fylla år vilket orkestern ville uppmärksamma. Så de ”lurade” upp mig på scenen där jag fick framföra dansbandens nationalsång kan man säga. ”Främling”, låten som jag tror varenda dansbandsmusiker nån gång spelat under sin karriär. Brorsan filmade det hela så det finns att beskåda på tuben. Tack grabbar för förtroendet.

Bjuder er nedan på lite bilder från kvällen. Som vanligt finns fler fler på danslogen.se

Publicerad: 2017-12-20 00:18:55

admin