Oxhälja i Filipstad

5 sep

Regn och uppehåll omvartannat speglade dagen i Filipstad. kl 08.30 rullade den vita kärran från Lusasken mot Ferlinland. Vi rullade in på banan strax efter halv tio. Innan vi skulle ge oss ut på marknaden blev det en fika hemma hos en gammal go vän. Smakade gott med bullar och saft. Jag har ju inte blivit vuxen än så jag håller mig till saft så länge.

Dryga timmen senare efter trevligt samtal så bar det ut i marknadsvimlet. Mycket folk hade som vanligt samlats på gatorna. Stundtals blev det lite av ett paraplyrace. Men det funkade det med.

Inköpen för mig denna dagen bestod av ett par coola jeans, en urläcker jacka som jag bara var tvungen att ha och sen några cd-skivor. Bilder på det införskaffade kommer inom kort att presenteras här i bloggen.
Ska fixa lite med bloggen dom närmaste dagarna för att göra den så där personlig som jag vill att den ska vara.

Lunchen bestod av Fläskfilé med potatis och sås på Restaurang Hotell John. Eftersom vi lunchade runt halv två hade den värsta rusningen varit och det gick lätt att få bord. Maten smakade helt ok även om man kunnat koka potatisen några minuter till.

Mätta och belåtna blev det ännu en sväng på marknaden för att se om det fanns något mer att kika på. Och visst fanns det mer saker att kika på, det kan jag lova.

Nu återstår det att fortsätta arbetet med att personifiera bloggen. Heter den personifiera föresten? Ja ni förstår säkert vad jag menar. Har en del förhoppningsvis softa bilder på mig själv så ska få pryda bloggen.
Nu blir det snart lite pizza inhandlad på Coop.

Publicerad: 2009-09-05 18:50:24

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.