På väg mot Karlstad med tåg

10 mar
På väg mot Karlstad med tåg
På väg mot Karlstad med tåg

Just nu är jag på väg till Karlstad och ett styrelsemöte. Jag tänkte innan hinna in till Myrorna och Gengåvan för att kika på lite skivor. Det är riktigt kul med loppisar för att se vad man finner för något kul. Och det är så mycket roligare med en fysik cd i handen.

Då jag vet vilket jobb och arbete som ligger bakom en platta så jag som sagt aldrig falla mig in och olagligt ladda ner musik från internet. Inte ens på lagligt vis vill jag ladda ner. Som jag sagt tidigare så vill jag hålla i en cd-ask för att kika i cd konvolutet på vem som arrangerat, producerat gjort artwork och sist men inte minst skrivit låtarna. Jag köper en hel del på loppmarknader där man kan hitta en hel del roliga skivor som i bland kan vara lite svåra att få tag på. Även på tradera köper jag en del.

Vädret i Karlstad var lite småblåsigt. Mötet gick bra. På hemvägen möttes jag av det tråkiga beskedet att Brynäs IF vunnit över Färjestads BK. Men sånt är livet. Men det som känns tryggt är att Skellefteå AIK (SAIK) kommer skåpa ut dom. Det är ju alltid en tröst. Att Västerås torskade mot Karlskrona heller inget man sörjer över precis.

Publicerad: 2015-03-10 15:22:21

admin