Pappersarbete och Färjan Ruth

20 jan

Nu var det några dagar sedan jag skrev i bloggen. Det beror på att jag känt mig lite ur led. Har inte varit i form och känt mig allmänt dåsig. Så därför har jag varit osocial mot en del. Har inte varit så mycket vid datorn heller senaste dagarna. Har sovit en hel del faktiskt. I söndags tog jag det mest lugnt och umgicks med pappas ena bror som var här på besök hela dagen.

Måndag och tisdag har gått åt till pappersarbete. Jag behövde ett papper och fick nog av att rota i pappershögen en gång till. Så nu har jag sorterat upp alla viktiga papper för att sedan sätta in dem i en pärm. Kändes skönt att få det gjort. Kändes ganska skönt att få det gjort. Måste få ordning på detta så man hittar det man ska ha.

Ruth - Från mörker till ljus
Ruth - Från mörker till ljus

I dag onsdag har jag jobbat. Var själv på jobbet idag då övriga var på mässa i Jönköping. Efter jobbet var jag och handlade lite med brorsan på ICA Maxi. När jag kom hem rotade jag fram en massa kassar med hederliga kassettband som jag sorterat upp och paketerat i lådor. Tänk vad mycket musikkassetter man har handlat på sig genom åren. Fann då en musikkassett med ”Färjan Ruth”. Hoppsan. Jag tror den kommit från Mamma. Att hon köpt den en gång i tiden.

Har nu fått reda på att det blir hockey med jobbet den 4/2. Sponsorresa. Ska bli kul att se vilka som följer med förutom mina arbetskamrater. Djurgården skulle dom visste spela mot då.

Publicerad: 2010-01-20 19:04:01

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.