PHs levererade på Upperudslogen

20 jun

Oj oj oj!!! Bra dansmusik stavas PHs. Det var nämligen dessa gossar som besökte logen. Meningen var att Jontez skulle ha svarat för dansmusiken men eftersom de lagt ner sin verksamhet så fick arrangören Per-Håkans i stället, eller PHs som de numera heter.

Denna kväll var det viss konkurreras av en loge c:a 2 mil från Molkom som hade stor dansfest. Det påverkade lite publikantalet. Men det kom en del dansare trots allt som ville dansa till bra dansmusik levererad av grabbarna i PHs.

Jag bara älskar deras sätt att spela och förmedla dansbandsmusik. e har så medryckande härliga låtar med fart i som de blandat upp med så mysiga lite lugnare foxlåtar. Tillsammans blir det en oslagbar kombination. Lägg där till otroligt duktiga musiker så förstår ni vilken kväll det blev.

Avslutningen på kvällen med magisk. Linus bjöd på en av mina favoritlåtar av Peter Jöback. Från plattan ”Människor som du och jag” spelade de ”Stockolm i natt”. skriven av Andreas Mattsson, Niclas Frisk och Peter Jöback. Linus gjorde den med bravur. Man får rysningar. Efter detta bjöd de på ”Finns din kärlek kvar för mig” som Expanders sångare skrivit. Även detta var ståpällsvarning.

Efter lite snack med grabbarna blev det lite sedvanlig korv. Smakade gott så här i natten. I sakta mak tuffade broder och jag hemåt. Stort tack till samtliga inblandade för en otroligt trevlig kväll.

Publicerad: 2018-06-20 23:08:18

admin