Populära danskvällar i Arboga Folkets Park

18 mar
Arboga Folkets Park
Arboga Folkets Park

FMK Arboga anordnar populära danser i Arboga Folkets Park. Förra dansen blev åter igen en fantastisk danskväll i Arboga Folkets Parks uppfräschade lokaler. Närmare 400 dansande från i stort sett en radie på 15 mil och med
dansbesökare från bl.a. Gävle, Karlstad, Gnesta m.fl. långväga platser. Ryktet har gått att det är ett trevligt arrangemang med bra service. Bandet som sist spelade var Claes Lövgrens eminenta orkester.

Dessa danser ger mycket Fin PR för Arboga och Arboga Folkets Park

Som vanligt innan dansen ger FMK Arboga diverse trafiksäkerhetsinfo till sina dansgäster vilket man är ensamma om i Sverige. Dessutom har man utlottning av fina vinster på entrébiljetterna.
Alla som besöker stället rosar arrangemangen och tycker det är trevliga kvällar med bra musik och fin service.

FMK Arboga är en allmännyttig ideell förening med cirka 1150 medlemmar främst från Arboga, Köping, Kungsör och Fellingsbro. Deras verksamhetsidé är att verka för ett billigare, miljövänligare och trafiksäkrare bilägande för dess medlemmar, men även ett aktivt trafiksäkerhetsarbete mot alla i samhället. Alla är välkomna som medlemmar och man kan erbjuda medlemmarna en lång lista av rabattavtal.

Dansband som spelar i Arbogaprken
Dansband som spelar i Arbogaprken

Förutom FMKs danser arrangerar parken själva dans några gånger per året. Närmast är långfredagen då Finix spelar upp till dans mellan 21.00 – 01.00
Till hösten kommer man satsa på eftermiddagsdans under vinjetten ”Veterandans”. Förutom dans har man en rad olika danskurser. ugglrus, gammaldanskurs m,m. Så det finns all anledning att besig mot Arboga för att dansa vid fina Folkets Park som ligger vid Vinbäcken.

Dansprogram Arboga Folkets Park
Långfredagen 3 april 21-01 Finix
Fredag 10 april 20-24 Matz Blads
Lördag 2 maj 20-24 Claes Lövgren
Onsdag 30 sept 13.30 – 17.00 Junix
Onsdag 28 okt 13.30 – 17-00 Samzon
Onsdag 25 nov 13.30 – 17.00 Leif Hermansson

Publicerad: 2015-03-18 12:10:34

admin