Premiär för Sounders i Upperudslogen

13 aug

SOUNDERS bildades 1975 och blev snabbt en av Västsveriges populäraste dansorkestrar. Sedan starten har Sounders släppt 16 fullproduktioner samt ett stort antal Cd-singlar. Orkestern har genom åren medverkat i otaliga Radio-och Tv-program samt gjort bejublade shower i Sverige, Norge och Danmark. Även om Sounders figurerat i många stora sammanhang, har dom alltid satt närheten till sin trogna publik i första hand. Har man spelat i över 40 år kan man tro att de varit i de flesta parker och logar. Men Molkom och Upperudslogen har varit en vit fläck för bandet.

Men just denna kvällen var det premiär för bandet här. Detta var en kväll som både vi dansare och arrangören Anette sett fram emot så mycket. Vädret denna kväll var något svalare än vad vi varit vad vid de senaste danskvällarna. Men det var skönt att det inte var den tropiska hettan.

Sounders är ett band som jag tyvärr inte sett live allt för ofta. Det är synd eftersom de spelar riktigt bra dansmusik. Många härliga evergreens bjöd de på. Perfekt dansmusik för den danspublik som var på plats. Många nöjt av musiken de framförde. Flera dansare kom dessutom fram och berättade vilken bra orkester det var som Anette bokat in. Och jag kan inget annat än att hålla med.

I pausen fikade vi som vanligt tillsammans med bandet som är hur trevliga som helst. Mycket dansbandssnack blev det om olika band och så klart om Sounders. Mycket har de varit med om genom sin karriär. Man skulle nog kunna göra en dokumentär om enbart Sounders.

Lite dansbilder blev det som vanligt från logen. Fler hittar ni som vanlig på danslogen.se Jag vill ta tillfället i akt och tacka Sounders för en supertrevlig kväll. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi ses igen.

Publicerad: 2018-08-13 21:29:49

admin