Premiär med Lövgrens på Upperudslogen

1 jun

Här kommer lite bilder från en mycket trevlig säsongspremiär på logen med Lövgrens glada danskapell. Äääääntligen är sommardanserna i gång på Upperudslogen. Som vi har väntat. Ett bättre start än denna kan man ju knappast då. Många glada dansare som höll i gång hela kvällen till Classes underbara musik.

Arrangör Annette blev så glad att se oss igen. Övriga gänget med ordningsvakter satt där inne och blev så glada över att se oss. Fickoss lite fika som smakade mycket gott. Vilken gästvänlighet. Men så är det ju Sveriges bästa arrangör.

Inne på logen är det full fart där Lövgrens bjuder på bugg. Publiken dansar så att svetten lackar. Och många är det som går ut mellan varven för att svalka sig. Det går åt en del vätska en kväll som denna.

Lövgrens spelade som vanligt mycket bra musik. De har fått tillbaka en nygammal medlem. Anti Johansson som tidigare spelade i Skåningarna slutade för att börja med Bob Stevens. Där blev han inte länge innan han började i Lövgrens igen. Välkommen tillbaka Antti.

Som vanligt blev det lite bilder under kvällen. En del har undrat om publikfotografering på logen och jag kan meddela följande. Det är helt ok att ta bilder på vår fina loge. Det sitter följande anslag uppe om just detta. På logen sitter det affischer med följande budskap: ”Fotografering i redaktionellt syfte kan ske under våra danskvällar. Vill du inte vara med på bild så säg till någon av våra fotografer.
Bilderna kommer sedan att publiceras på danslogen.se samt på Upperudslogens facebooksida. Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här på logen och där med göra reklam för danserna på logen.

Så var vi till sist framme vid sista dansen. Applåderna och jublet från publiken visste inga gränser. Och det blev så klart i ett extranummer. Oj oj oj vilken härlig kväll det blev. Jag vill tacka samtliga inblandade för en riktigt trevlig kväll. Vi ses den 1/6 då Fernandoz kommer på besök.

Publicerad: 2019-06-01 22:39:39

admin