Publikrekord med Matz Rogers

28 feb

Det har nästan blivit mer en regel än undantag för Matz Rogers att det blir publikrekord när det gästar Sven och Kerstin i Storfors. Och kan ni tänka er. Det blev rekord även denna söndag. Man kan undra vart folket kom i från. Men roligt är det. Och enormt kul för grabbarna i Matz Rogers att de har sådan flyt. Överallt där de spelar är det mycket folk som dyker upp.

När klockan slog fem och Janne hälsade alla välkomna var det redan fullknökat på golvet. Ute i entrén var det fortfarande kö med dansanta gäster som väntar på att komma in och ta sig en sväng om till dessa trevliga Fryksdalingar. De har verkligen en repertoar som tilltalar folket här i Storfors. Det märks.

Denna danskväll var inget undantag. Det skötte sig med den äran grabbarna. Alltid så stiligt och propert på scenen. Mogen dansmusik när den är som bäst. Sen variationen mellan bugg, fox, gammaldans, instrumentala saxgodingar varvat med gitarrgodingar. Ja ni hör ju själva. Jag kan varmt rekommendera Matz Rogers om ni gillar mogen dansmusik.

Kvällen löpte på bra utan några incidenter. En och annan ny låt hade de även kryddat repan med. Sånt uppskattas av oss i publiken. Och som vanligt blev det en del dansbilder på publik och orkestern som ni kan se nedan. Fler finns att beskåda på danslogen.se

Publicerad: 2017-02-28 14:13:08

admin