Rädda en kulturskatt

7 jan
Efterlysning av dansbandskort m,m
Efterlysning av dansbandskort m,m

Jag läste för ett tag sedan en trist sak. Någon som ”bara” har kastat bort en massa dansbandskort. Det gör ont i själ och hjärta att läsa att folk kastar bort kulturskatter. Min uppmaning är att vi bevarar dessa kort. Jag är bland annat storsamlare av kort och tar gärna emot dem. Jag vet flera dansställen som tar tillvara dansbandskort genom att man har satt upp kort på de dansband som besökt t,ex parken.

Men vad ni än gör om ni hittar dansbandskort nya som gamla? Kasta dom inte!!!!

Har du dansbandskort som du inte vill ha kvar. Skicka ett PM till mig. Jag tar gärna emot dom. Även annat dansbandsmaterial som spelplaner, dekaler, skivor m,m är också av intresse.

Publicerad: 2015-01-07 00:26:12

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.