Rapport från min 30 års dag

5 dec

Mitt 30-års firande flöt på enligt planerna och blev lugnt så som jag trodde att det skulle bli. Det hela började med lite trevliga sms på morgonkvisten. Sen blev det jobb. På lunchen gick jag ut för att äta lite mat. På väg tillbaks till jobbet dök jag förbi Ejes Konditiori och köpte en marsipantårta som jag bjöd mina arbetskamrater på. Alla lät sig väl smakas av tårtan.

Slutade jobbet sedan och for hem med bussen för att duscha, byta kläder och fixa till sig lite. Tog inte så lång ti. Gick faktiskt snabbt att fixa året den här gången. Fast glittergelen håller på att ta slut så det får man fixa ny omgående. Att bli utan det skulle ju var en smärre katastrof. Runt 19.00 rullade gästerna in. Det blev sedvanlig paketöppning och smörgåstårta. Tack alla för fina presenter. Kläder och presentkort på mera kläder samt musik var det som fanns i paketen. Så nu har jag 900 att handla upp på JC. Kul för mig som äääälskar kläder.

Mackan på Mastmagasinet
Mackan på Mastmagasinet

Runt 22.00 drog sig gästerna hemåt. Ungefär halvtimmen senare var jag ombytt för utgång på Mastmagasinet här i stan tillsammans med min bror. ”Mastis” allmänt kallat är en nöjeskrog och restaurang här i stan. Där träffade jag en del goda vänner som också var på partyhumör. Bland anat mötte jag en före detta granne som jag inte alls kände igen. Tänk vad tiderna förändras. Efter lite cider, dansande och singstar var det så dags att bege sig hemmåt i natten. Det blev en sväng förbi Statoil för en hamburgare. Mums vad gott hamburgare smakar mitt i natten. Tog sedan en promenad med brorsan till Odenkiosken där en taxibil plockade upp mig och körde hem mig till hemmets lugna vrå.

Publicerad: 2009-12-05 19:38:27

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.