Samarbete mellan danssiter

4 dec
Min första dansbild på danslogen.se
Min första dansbild på danslogen.se

Om alla som driver dansbandsiter vill samarbeta så vill det gå bättre läste jag på danslogens facebooksida. Och visst är det så. Men ibland måste man sortera vilka man arbetar med för att må bra. Själv har jag valt att samarbeta med sajter som ger mig något tillbaka och som uppskattar mitt arbete för dansbandsmusiken.

Mitt lilla samarbete med danslogen fungerar alldeles utmärkt. Då jag själv inte har någon bra plattform för vart jag skall lägga alla mina dansbilder funkar danslogens hemsida utmärkt. Dessutom man ut med bilderna till en stor skara människor.

Mina första dansbilder på danslogen.se publicerades 2010-01-10 det var åtta bilder på Gideons från Storfors Folkets Hus. Sedan dess har jag och många andra bidragit med en hel del bilder. I skrivande stund har man smått fantastiska 101 640 bilder i sitt galleri.

Danslogen.se
Danslogen.se

Av och till händer det att jag skriver reportage från danser på danslogen.se samt bidrar med nyhetstips. Tyvärr sker det lite för sällan. Man får kanske skärpa sig lite här tror jag.

En sryrka med bloggen är att jag inte behövr göra reklam i tid och otid för min egen blogg på danslogen.se Den lilla reklam jag  gör för min blogg gör jag främst på min egen facebooksida. Man har trots allt en hel del vänner inom dansbandsgenren så man får bra spridning på det ändå. Sen är det så att gör man ett bra jobb så sprider sig det automatiskt genom mun mot mun metoden. Jag behöver inte hela tiden berätta hur bra jag är eller hur mycket jag kan, Det får andra bedöma.

Det finns även andra sidor som jag sympatiserar med och rekommenderar. Dessa ser ni längre ner i högermenyn. Har plockat bort en del länkar till sidor som inte känns relevanta samt sidor som lagt ner.

Publicerad: 2014-12-04 23:21:02

admin