Samzons bjöd upp till dans i Storfors

6 nov

Norrköping för tjyven. Ja det är därifrån de kommer. Samzons orkester som hållt i gång sedan 1977. Just denna söndagen hade dom den goda smaken att styra turnébussen till Storfors Kulturhus. Och det var en himla tur eftersom det var många dansare som hade samma tanke. Dessa gossar är riktigt populära häromkring och brukar dra mycket folk. Och mycket folk kom det till Storfors denna söndagskväll.

Jerzey, Conny, Krister och Mikael heter dessa stiliga grabbar som trakterar de flesta mest förekommande instrument som finns i en dansorkester. Dragspel, sax, klarinett, klaviatur, bas, gitarr och trummor. Ja nu spelar det ju inte alla instrument samtidigt. men nästan.

Många fina låtar spelade dem. Bland annat en låt som heter ”Saknar du mig” som Fernandoz gjort i original. ”När drömmarnas tid är förbi”, ”Du läser mellan raderna Carina” är tre låtar som jag gillar lite extra på deras repa. Men å andra sidan så har de inte en enda dålig låt på sin repa. Inte en enda dålig låt. Hörde ni det?

Lite bilder till danslogen.se blev det ju så klart också. Dessa kan ses nedan och fler publikbilder finner du på deras egen site.

Tack samtliga inblandade för en trivsam afton i Storfors Kulturhus.

Publicerad: 2018-11-06 00:47:25

admin