Samzons spelade upp till dans i Storfors

28 mar

Här följer lite bilder från en danskväll i Storfors då Samzons spelade upp till dans. Det blev en som vanligt musikaliskt riktigt trevlig danskväll med mina vänner från Norrköping. Jag vet inte hur många gånger jag sett Samzons live. Men det är lika trevligt varje gång.

Jerzey, Conny, Krister och Mikael heter dessa stiliga grabbar som trakterar de flesta mest förekommande instrument som finns i en dansorkester. Dragspel, sax, klarinett, klaviatur, bas, gitarr och trummor. Ja nu spelar det ju inte alla instrument samtidigt. men nästan.

Arrangörerna Sven, Olle och Kerstin från Korpen Karlskoga och publiken trivdes som fisken i vattnet. Samzons spelar härlig mogendans som publiken verkligen gillar. Ett extra plus skall de ha för alla goa saxlåtar. Dubbla saxar är det inte många som har.

De började kvällen med Sylvia Vrethammars ”Tycker om dig”. Kunde inte bli en bättre start på dansen i Storfors. Mycket applåder blev det som vanligt. Härligt grabbar. Ni vet precis hur en slipsten skall dras. Den ena goa dansmelodin avlöste den andra. Inte en enda dålig låt på hela kvällen.

Lite bilder till danslogen.se blev det ju så klart också. Dessa kan ses nedan och fler publikbilder finner du på deras egen site.

Tack som vanligt till Samzons och alla andra inblandade för en riktigt trevlig kväll.

Publicerad: 2019-03-28 22:48:43

admin