Sandins bjöd på trevlig söndagsdans

3 nov

Söndagar är synonymt med danser i Storfors Kulturhus. Och denna gången var det Sandins som stod för musiken. Sandins spelade som vanligt mycket bra. En orkester som jag varmt kan rekommendera i fall ni inte redan upptäckt dem. Det är mycket populära och fick mycket applåder under kvällen. Det har en härlig frontfigur i Kessy Iker som sprudlar av glädje på scenen. Hon kan inte bara så till i en enda låt utan dansar med från scenen. Härligt med sångerskor som bjussar så på sig själva.

Denna kväll hade man med en vikarie på trummor. En före detta medlem i bandet som heter Fredrik ”Frippe” Myhrer. Han skötte sig med den äran. Det var riktigt trevligt att träffa han igen.Vi möts ju inte då och då i musikaliska sammanhang. Förutom att bara trumma bjöd han på en och annan låt under kvällen. Har man en vikarie blir det ju alltid lite pusslande med låtar. Men jag tycker de gjorde de mycket bra.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga. Jag vill tacka Sandins och arrangörerna för en trevlig kväll.

Publicerad: 2019-11-03 16:21:06

admin