Sannex med nytt spännande album

28 apr

I mitten av maj släpper Sannex sitt nya album ”Crossroads”. En stor inspiration av albumet fick de under sin resa till Nashville i januari. Ett album med countrystuk.

Albumet spelades in i två etapper. Sex låtar har skrivits och producerats av Joe West, som tidigare arbetat med artister som Keith Urban, Emmylou Harris, Justin Timberlake, Toby Keith med flera. Andreas Olsson har även skrivit låtar till albumet tillsammans med Joe och Jason Matthews som gjort hits med artister som Luke Bryan, Garth Brooks och Chris Young.

Den andra delen av albumet har spelats in i Sverige med producenten Amir Aly som ligger bakom samtliga av Jill Johnsons album. Bland låtskrivarna finns Per Gessle och bland textförfattarna Camilla Läckberg!

Tidigare har man släpt singeln ”Heartaches & Highways” som är skriven av Nashville-hitmakaren Rob Crosby och Sannex sångare Andreas Olsson.

Sannex kontrakterades nyligen av det internationella bolaget BMG och vill nu visa Musiksverige och resten av världen att modern countrymusik faktiskt kan vara sprunget ur en svensk dansbandskontext, vilket deras befintliga publik naturligtvis redan vet!

1. Faller
2. Heartaches & Highways
3. Du kunde sagt nej
4. Better Than That
5. Låtsas som att det regnar
6. On the Floor (I’m So Obsessed)
7. Dansa bugg med Siv
8. I mörkret hos mig
9. You & Me & New Orleans
10. The Look
11. Är det kärlek
12. Country Guy
13. Bring Back the Sun
14. Slå mig hårt i ansiktet

Publicerad: 2018-04-28 21:49:53

admin