Säsongsfinal med Lars Erikssons i Degerforsparken

8 sep

Det blev en spännande säsongsfinal i Degerfors med Lars Erikssons orkester. För det första så glömde jag minneskortet hemma till kameran. SÅ vad fick man göra då?
Jo man använda mobilen. Inte lika bra med den funkar. När vi kom fram till parken visade sig det att vi var där före orkestern. De hade manat i två långa bilköer som gjorde att de blev kritiskt försenade. Men de kom fram cirka 10 minuter innan de skulle börja spela. Vi var ju några som hjälpt till att bära in sakerna på scenen för att underlätta lite för grabbarna. Ungefär en kvart efter utsatt starttid stod de klara på scenen för att bjuda på kvällens första dans. Det var starkt jobbat. Allt löste sig på bästa sätt genom att de sköt fram danskvällen en kvart, vilket publiken var mycket nöjda med.

I pausen blev det som vanligt goda mackor i cafét. Efter pausen var det så dags för Lars Erikssons att börja spela igen. Denna kvällen hade Lars med sig Stickan från Thomas & Co som vikarie. Det funkade lika bra det. Härligt när banden ställer upp för varandra. Den ena goa dansmelodin avlöste den andra. Sånglåtar varvades med instrumentala låtar på saxofon.

Det blev lite kylslaget framåt sista timmen och mörkret hade börja göra sig påmint om att hösten nog är här. Jag vill ta tillfället i akt och tacka Anita med personal i Degerforsparken för en fantastisk säsong. Tacj tl samltiga band som spelat under säsongen. På återhörande i parken 2023

Längst ner i detta inlägg bjuder jag er på en liten film rån kvällen. Lyssna gärna med hörlurar för bästa kvalité.

Publicerad: 2022-09-08 01:08:08

admin