Säsongsfinal med Micke Ahlgrens i Upperudslogen

28 okt

maupperud1601

Säsongsfinaler brukar alltid låta lite vemodigt. Men det behöver det inte vara och det var det absolut inte när det var säsongens sista lördagdans på Upperudslogen. Dagen till ära hade man bokat in ett av Sveriges bästa mogenband med Enköping/Uppsala som utgångsort. För er som när någorlunda insatt i branschen vet att jag snackar om Micke Ahlgrens orkester.

maupperud1602

Dagen till ära hade vi åkt extra tidigt för att vara med på arrangörsmiddagen innan dansens början. Det var så att den fantastiska arrangören Anette med personal bjöd in mig och hela familjen som ett tack för allt vi gjort under säsongen för logen. Det är uppskattar vi verkligen. Och det arbete som Anette lägger ner är obetalbart för både banden och danspubliken. Jösses vilken god mat vi blev bjudna på. Stort tack för detta superarrangören Annete Frisk. Jag har sagt det förr. Det finns arrangörer som borde komma hit på studiebesök.

maupperud1603

Brorsan och jag har ju hand om logens facebooksida där vi gör reklam för de danser som arrangeras på logen. Vi tar dansbilder, intervjuar banden och mycket mera. Är du medlem på facebook så tycker jag absolut att ni ska gå in där och gilla ”Upperudslogen” så du inte missar något av allt kul som händer på logen.

maupperud1604

Micke Ahlgrens var verkligen på spelhumör denna afton. Detta fenomenala band består av Micke Ahlgren som trakterar Basen. Kent Ekman håller takten bakom sina trummor. Jörgen Ohlsson svar för keyboarden och dragspelets ljuvliga toner. Petter Sand svar för saxofon,flöjt,gitarr. Vem sjunger då? Jo samtliga i bandet sjunger i bandet så det blir aldrig tråkigt att lyssna på dessa herrar. Publiken verkar gilla det dom hör. Det applåderas flitigt mellan låtarna. Måttot för Micke Ahlgrens är ”Dansmusik för mogen publik!” Så då förstår ni att deras musik går hem hos publiken här på Upperudslogen.

maupperud1605

Just denna kvällen hade vi en överraskning för arrangören Annette Frisk. I Malung varje år så delar man ju yt ett pris som heter Guldklaven där man delar ut priser till folk som gjort betydande saker för folk i branschen. Flrr om åren hade man en kategori som hette ”Årets arrangör”. Tyvärr tog man utan anledning bort denna kategori. Varför har vi aldrig fått svar på. Så broder och jag tog saken i egna händer och korade årets arrangör. och det blev ju så klart Annette Frisk Vi hade gjort ett stiligt diplom. Motiveringen lyder ”För att hon med ett stort engagemang och med stor kärlek tar emot
orkestrar och publik på ett fantastiskt sätt under danskvällarna på ¨Upperudslogen.”

Hon blev väldigt rörd när hon fick diplomet och en stor blomma av mig och broder. Många, många i publiken var framme och kramade om henne och gratulerade.

arrangor16

Kvällen löpte på i allt snabbare takt och det dröjde inte länge tills vi var framme till aftonens sista dans. Jag vill ta tillfället i akt och tacka Micke Ahlgrens för en riktigt fin spelning på logen. Tack för en fina tröjan. Den kommer jag att bära vid speciella tillfällen. Stort tack även till Anette och samtlig personal på logen för en härlig säsong under 2016.

Nedan följer lite mer bilder från kvällen.

maupperud1606

maupperud1607

maupperud1608

maupperud1609

maupperud1610

maupperud1611

maupperud1612

maupperud1613

maupperud1614

maupperud1615

maupperud1616

maupperud1617

maupperud1618

maupperud1619

maupperud1620

maupperud1621

maupperud1622

Publicerad: 2016-10-28 19:44:28

admin