Säsongsrekord igen när Matz Rogers gästade Degerfors

14 jul

Och så var det onsdag igen och dans i vackra Degerforsparken. De duktiga pojkarna från Fryksdalen Matz Rogers skulle svara för dansmusiken. Som jag skrivit tidigare så är dom ju klara publikfavoriter här i Värmland och även på många andra ställen också. Vart de än drar fram så kan man läsa om att det fått säsongsrekord. Det är mer regel än undantag.

Dagen till ära var jag inte ensam fotograf i parken. Karlskoga Tidning har sänt ut en journalist vid namn Christoffer Tuulik som jag även har som vän på facebook. Han gjorde ett strålande jobb. Hans reportage kan ni läsa i Karlskoga Tidning. Han gjorde även ett mycket sevärt tv-inslag som ni även det hittar på Karlskoga Tidnings webbplats. Jag fångade även honom på bild som ni kan se i bildgalleriet nedan.

Som vanligt finns det inte så mycket mer att tillägga om denna danskväll. Allt var toppenbra. Och det är precis sådana här kvällar som man önskar aldrig skulle ta slut. Men alltid har ju tyvärr en ände. Och efter lite sedvanligt snack med bandet sytde vi så sakteliga kosan hemmåt.

Publicerad: 2017-07-14 23:22:43

admin