Säsongsrekord med Streaplers i Forshaga

2 nov

Denna lördag styrde jag och broder skutan mot Forshaga Folkets Hus där våra favoriter Streaplers spelade. Och det är många med oss som hade en goda smaken att styra kosan hit. Och det visade sig att det skulle bli säsongsrekord. Visserligen hade de ”bara” arrangerat en dans innan men ändå.

Streaplersgossarna skötte sig som vanligt exemplariskt och levererade som vanligt. Jag kan påstå att jag aldrig haft en tråkig kväll tillsammans med kungarna från Kungälv. I år firar bandet 60-års jubileum. Inte illa må jag säga.

Det märktes att publiken trivdes tillsammans. Full fart på golvet hela kvällen med massor av applåder. Det måste kännas gott som band att få det gensvar som man får. Som vanligt var det en härlig mix av gamla och nya Streaplerslåtar.

Lite bilder till danslogen.se blev det ju så klart också. Dessa kan ses nedan och fler publikbilder finner du på deras egen site danslogen.se där fler publikbilder förekommer.

En mycket trevlig afton blev det med facit i hand. Det jag kan tycka är lite synd att de är folk som är här i kväll enbart för orkestern. De folket borde komma även andra danskvällar även om Streaplers inte spelar. Men man får egentligen vara glad för alla som kommer och dansar.

Sammanfattningsvis så vill jag tacka grabbarna i Streaplers för en supertrevlig kväll.

Och för er som vill dansa i Forshaga fina folkets hus kan jag rekomendera följande danskvällar framöver i Forshaga med tiden 20.00 – 24.00
26/10 Lövgrens
9/11 Wickströmz
23/11 Engdahls
7/12 Matz Bladhs
28/12 Tommys

Publicerad: 2019-11-02 14:27:36

admin