Säsongsrekord med Donnez på Upperudslogen

16 aug

Oj oj oj vilken kväll det blev med Donnez på Upperudslogen. Bilderna nedan i galleriet talar sitt tydliga språk. Lång kö för att komma in bådade gott tänkte jag och broder när vi från 2köksfönstret2 såg fler och fler dansare ansluta sig till entrén. Som vanligt när Donnez är i faten mynnade detta ut i säsongsbästa. De kom folk från när och fjärran. Alla för att dansa till dessa härliga personer från Skåne.

Full bana från start är inte ofta man ser. Det är ju oftast så att folk slntar in lite när som helst den första halvtimmen. Men i dag ville de flesta vara med från start. idel glada miner på dansgolvet och scenen.

Donnez var denna kväll på ett riktigt glatt spelhumör. De hade dagen innan spelat hos Kent och Birgitta på fina Bergviksparken. Där hade liksom här på Upperudslogen blivit enormt bortskämda av arrangören. Glädjande denna kväll var att det var mycket nytt folk som inte annars brukar besöka logen. Bara att hoppas att dessa kommer tillbaka på resterande danskvällar.

I Donnez spelar Mikael Strömqvist som i år belönades med en guldklav som ”Årets musiker”. Det ville ju publiken och personalen uppmärksamma. Broder och jag hade köpt en fin present samt gjort en specialtavla med bilder som vi genom åren tagit på Micke. Så mitt under en dans klev vi upp och överraskade Micke som blev glatt överraskad. Stående ovationer från publik och arrangörer. Grattis än en gång Micke till en välförtjänt klave.

Som jag skrev tidigare blev det en riktigt trevlig kväll med säsongsbästa som grädde på moset. Det är sådana här kvällar som gör livet värt att leva. Alla var överens att detta var en kanonkväll. Efter dansens slut blev det ett studiebesök i Donnez fräcka nya turnébuss som jag mer skulle vilja kalla för en lastbilstrailer.

Tack till samtliga inblandade för en kanonkväll.

Publicerad: 2017-08-16 20:00:29

admin