Semester

30 jun

I dag så började min semester. Smaka på ordet semester. Låter det inte underbart? Och hur firar man att man har semester. Tja man kan antingen inte göra någonting eller så slår man runt på stan.

Nu så passade det ju så bra eftersom jag tidigare bestämt med min vän Markus att vi skulle gå på Varvet och lyssna på JR som skulle komma dit.

Det är alltid lite svårt att veta vad man ska ha på sig. Eftersom det kan bli både kyligt at sitta ute och svettigt framåt småtimmarna. Det hela resulterade i klädseln; ljusbruna vida jeans, en vit t-shirt och en kortärmad blåröd rutig skjorta.

Eftersom jag skulle cykla hem senare på natten så fick jackan följa med. Eftersom köket har öppet till kl 23.00 så hade vi ingen brådska. Men vi ville ändå inte äta för sent.

Kvällens meny blev fläskfilé med grönpepparsås och strips. Till det blev det en cider sort Cactus/Lime. Det smakade underbart.

Det var lite tunt med folk, och det visade sig att det fortsatt skulle bli så. Kl 22.15 betalade vi in oss för att Lyssna på JR. Vi har då nästan ensamma i lokalen.

En halvtimme senare hade en del folk kommit in. När klockan var ungefär 22.45 började JR spela. Det kom lite mer folk efter hand.

Och när klockan var halv ett var det skapligt med folk. Men mer folk hade ju som sagt inte skadat. Men vad ska man begära helgen efter midsommarafton. Vi som var där hade i alla fall kul tillsammans med JRs musik.

Publicerad: 2006-06-30 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.