Shopping i ett molnigt Karlstad

25 apr
Lager 157 - Butiken i Karlstad
Lager 157 - Butiken i Karlstad

Hela inlägget är ett reklaminlägg. Gillar du inte reklam kan du sluta läsa nu :)

I dag efter jobbet blev det en tur till Karlstad. Staden som alltid skryter med att ha sol. Just idag så var det nog lite missvisande då det var molnigt på himlen. Dom kan ju inte alltid ha sol. Och jag kan berätta att jag fler gånger varit i Karlstad då det hällregnat.

Väl framme i Karlstad fick diverse butiker besök av shoppinggalna Mackan. Besökte bland annat nyöppnade Lager 157 i Välsviken. Här har man byggt upp ett nytt imperium med butiker. Bland annat finns här Jula Postorder, El Giganten, Lager 157 och inom kort även Stadium Outlett. Men sist men inte minst så huserar även ”ICA Gustav” här med sin fräscha matbutik ICA Kvantum.

Började med att besöka Lager 157 som jag hört så mycket talas om. Blev så där lagom imponerad. Såg väl ut som vilken butik som helst. Priserna var det dock inget fel på. Var man ute efter något så kunde man nog göra fynd där. Man skyltade med vad plaggen kostar ordinarie pris och sen vad dom kostar hos dom. Hittade en hel del man skulle kunnat ha köpt om var i behov av det. Men jag behövde ju egentligen ingenting. Kom till slut ut med en kasse innehållande en snygg t-shirt och 2 par färgglada boxerkallingar. Det kan vara kul att vara fin både under och över. Bilder kommer framöver i bloggen.

Giganten i Karlstad
Giganten i Karlstad

Jag kom på att jag var i behov av oinspelade cd-skivor så att jag kunde ta backuper på lite saker. Vandrade in på EL eller Fel-giganten för att köpa detta. Efter att ja irrat runt en 10 minuter i den jättelika lokale så gav jag upp. Att fråga personalen är fegt. Så det blev inget köp här, vilket jag är nöjd med. Har kommit på att jag inte skall göda dom allt för mycket med stoff från min plånbok. Har flera negativa erfarenheter av EL-Giganten. Skulle jag dra upp allt som hänt mig skulle ni ledsna ganska snabbt.

Men kan i alla fall berätta om mitt senaste minne. Väldigt förenklat så skulle min mamma köpa sig en digitalkamera. Då jag har lite mer erfarenheter och är lite mer kunnig följe jag med henne till butiken i Karlskoga. Efter lite letande hittade vi en kamera som passade henne. Säljaren kommer fram och är så där äckligt genomtrevlig. Så klart mamma skall ha en kamera. Kan säga att han kämpade på att få sälja kameran till min kära mor. Och nu kommer det. Han sa att skulle göra ett riktigt bra pris. Han visade i datorn att han skulle sälja den under rekommenderat pris och att han skulle förlora på affären.Skitsnack!!!!
Sånt kan han lura i 5 åriga Olle som inte förstår bättre. Jag ångrar mig att jag inte svarade med orden ”men det är ändå långt över ert inköpspris” . Dom får lura i någon annan att dom skulle göra förlustaffärer. Tänkte inte köpa kameran med motiveringen att jag tycker det är synd att han skulle förlora på affären. Hade varit roligt att få se säljarens min.

Publicerad: 2012-04-25 23:34:16

admin