Shopping i Karlstad

23 dec
Shopping i Karlstad
Shopping i Karlstad

I kväll blev det lite shopping i Karlstad. Dom sista klapparna skulle j inhandlas. Det är ju inte mängden som räknas, inte värdet på dem utan tanken bakom som räknas.

Efter jobbet for jag till Karlstad. Väl där blev det besök i en rad olika gallerior och butiker. Stämningen var som jag förutspådde. Stress stress och åter stress för de flesta. Men själv tog jag det väldigt lugnt. Var inom en butik där jag hittade många fina klappar till övriga familjen.

I Mitt i city tog jag mig en paus och lyssnade på en tjej och en kille som bbjöd på ljuvlig underhållning. Tyvärr vet jag inte vad tjejen heter men hon hade en riktigt fin och behaglig röst att lyssna på.

Från 8 december erbjuder man i Mitt i city gratis paketinslagning för julklappar inhandlade i Mitt i Citys butiker. I samband med att man får sina paket inslagna har du möjlighet att skänka ett valfritt bidrag till Världens Barn. Alla intäkter går oavkortat till Världens Barn. Ett riktigt fint initiativ.

Efter att ha cruisat runt i diverse gallerier och butiker på stan var jag så klar med mina inköp. Nu återstod det bara att åka hem till kära Kristinehamn.

Jag och en jultalrik
Jag och en jultalrik

Väl hemma blev det att kika å ”Svenska Hjältargalan” på tv4 och samtidigt avnjuta en god jultallrik från Odengrillen. Smakade mycket gott. Efter galan blev det till att slå in alla klappar man köpt. Kan säga på en gång att mina paket inte vinner någon skönhetstävling direkt. men det är väl charmigt det med, att det inte är si himla perfekt allting. Och det kanske det som ligger oss Svenskar i fatet i bland. Att vi alltid ska ha allt så perfekt på julen. Men som sagt. vad är egentligen den perfekta julen. Det varierar ju så klart beroende på vem man frågar.

Publicerad: 2012-12-23 21:14:20

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.