Skånskt mogengodis i Storfors

24 feb

Första söndagsdansen i Storfors för året för våran del. Hedins glada trio från Ängelholm i Skåne svarade för dansmusiken. Lika trevligt som vanligt att återse våra skånska vänner. Mycket folk var det i Storfors. Många kända bekanta ansikten som vanligt. Sven och Kerstin var lika glada som orkestern att se oss ute på banan igen. Det var ju ett tag sedan sist vi var här i Storfors.

Hedins spelade lika bra som vanligt med sin härliga dansmusik. Kul att höra att de lag tin lite nya låtar på repan. Sådant behövs ibland. Conny spelade någga härliga instrumentala godingar på sin trumpet till publikens förtjusning. Jag har ju tidigare skrivit hur härligt det är med saxofon i dansband men jag kan även skriva under på att trumpet är minst lika härligt.

Kvällen i Storfors löpte på bra. Härlig stämning hela kvällen rakt igenom. Orkestern fick mycket applåder mellan låtarna. Inte så konstigt med tanke på hur bra de låter om dem. Detta är en trio som jag varmt kan rekommendera. När arrangören så önskar utökare de till kvartett. Men normalt är det trion med Conny Hedin på sång, dragspel, klaviatur och trumpet, Ola Nordén på gitarr och sång samt Christoffer Olofsson på sång och trummor som är ute på vägarna.

Tack Hedins för en alldeles trevlig danskväll. Nedan följer lite blandade dansbilder som jag plåtade under kvällen. Önskar du se fler surfar du in på www.danslogen.se och tar del av dessa.

Publicerad: 2017-02-24 14:08:59

admin