Skivrecensioner från hela norden

16 nov

forswingende-loggo

Nu för tiden är det inte så vanligt att man får läsa skivrecensioner av dansbandsskivor i dagspressen. Där lyser dom i stort sett med sin frånvaro. Det finns några få tidningar som skriver. Söker du dessutom skivrecensioner från hela norden kan vi rekommendera ett besök hos norska For Swingende. Här recenserar kände Thomas Neraasen både demos, singlar och full-cd. En sida väl värd ett besök för dess rika innehåll.

Vill du ha din skiva spelad i radio och dessutom recenserad. Tveka inte att skicka in den till:
For Swingende v/
Thomas Neraasen
Øvermoen 8
N-2836 Biri, Norge

I sina radioprogram som han sänder har Thomas en avdelning som han kallat för ”Nostalgihörnan”. Där presenterar han varje vecka norska och svenska dansband. Härligt initiativ. Det finns många fina gamla norska, finska, danska och svenska dansband som tål att presenteras igen.

På sin sida tar Thomas upp nyheter om dansband i stort och smått. Allt från stora dansgalor till små enskilda danser på folkets hus och bygdelokaler. Styrkan i sidan är blandningen och bredden på nyheterna Inget band eller arrangör/dansställe är för stort eller för litet för att vara med. Här kommer alla till tals.

Även sidan dansaktuellt har skivrecensioner. Mer info om detta finner ni på deras site.

Publicerad: 2015-11-16 14:05:56

admin