Skoghall Skoghall Skoghall…

4 nov

skoghallskiv1301

Ja så det kan bli. I lördags trodde jag bestämt det var skivmässa i Skoghalls Folkets Hus. När vi ändå skulle till Karlstad för gravsmyckning så tänkte jag att vi kunde åka tidigare och då besöka skivmässan.
Vi for dit men när jag kom dit så var det stängt. Kollade i min mobil och såg där att jag tagit fel på dagen. Attans! Så det var bara att åka i väg. Men innan dess åt vi lite mat på e av Skoghalls restauranger.

Dagen efter så steg jag upp tidigt och tog bussen mot Karlstad för byte mot Skoghall. Hade sällskap på Skoghallsbussen av Lennart ”Kaggen” som också skulle på skivmässan. Spännande av förväntan kom vi fram till Skoghall och började gå mot Folkets Hus. Åter igen möttes jag av låsta dörrar, och denna gången information om att allt var inställt p,g,a för få anmälda säljare.

Skoghalls Folkets Hus
Skoghalls Folkets Hus

Så det var bara att ta bussen tillbaka in till Karlstad igen. Men innan dess tog mig en tur för att dokumentera Skoghalls centrum i det ihållande regnväder som rådde.

skoghallskiv1307

Det händer en del i Skoghall. Bland annat möte om Äldre och handikappomsorgen.

skoghallskiv1303

Posten företagscenter är stängt. Nu skall man som Skoghallsföretagare bege sig in till Karlstad. Det är ju bra för miljön :)

skoghallskiv1304
Här har man redan förberett sig för valet. Härligt att att dom röda redan är på G…

skoghallskiv1305
Varje strad måste ju ha någon form av konstverk. Så även Skoghall. Snyggt?
Jag vet inte. vad tycker ni?

skoghallskiv1306
Och så klart. Ett gatukök i anslutning till Torget. Alla städer skall ju ha minst ett gatukök på torget. Alt enligt formulär 1A

Publicerad: 2013-11-04 09:35:14

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.