Söndagsmys med Holens i Storfors Kulturhus

13 mar

Dags för lite dans igen. Denna gång till Vingåkers stoltheter på dansbandshimlen nämligen Holens glada orkester. Denna kväll blev lite speciell då Kent hade sångförbud. Så det blev mycket sax och sång av Monica och Kenneth. Men med den enorma rutin de har så skötte dom det med den äran.

Mycket folk hade kommit till logen denna förtjusande söndag. Vi småpratade lite med Holens innan det var dags för dem att äntra scenen. Dansgolvet fylls snabbt med trevliga dansare från när och fjärran. Av applåderna att döma är Holens mycket populära här. Kent tar till orda och lite kraxande hälsar publiken välkomna. Gensvar direkt. Vart skall detta sluta?

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i Storfors och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Kvällen genomsyrades av trevliga dansare och härliga danslåtar. Mycket applåder och glada miner både från scenen och på dansgolvet. Precis så som det brukar vara på söndagarna i Storfors. Jag har aldrig haft en tråkig kväll i Storfors. Och speciellt inte när Vingåkers stoltheter Holens svarar för dansmusiken.

Tack till Holens för en mycket trevlig kväll.

Publicerad: 2020-03-13 12:04:28

admin