Söndagsmys med Matz Rogers i Storfors Kulturhus

3 nov

Söndagsdansen i Storfors blev kanonbra och välbesökt som alltid. Med de stiliga gossarna i Matz Rogers kan det ju inte bli något annat. Dock är jag lite frågande till varför de just denna hösten bokats in så tätt till Storfors. Det brukar ju komma en gång tidigt på säsongen och en gång i slutet. Men men. Vi får hoppas att det kommer minst lika mycket folk i december som det gjorde denna kväll.

Lite roligt att de städat om lite på repan och de inte började med samma låt som de gjort de senaste året jag varit ute på dem. I bland måste man förnya sig en aning. Sånt gillas. Sen har de ju i september släppt en hel ny skiva och ifrån den spelades det friskt många låtar. Mycket bra grabbar. Sånt uppskattar vi i publiken.

Lite bilder blev det som vanligt ifrån dansen. Fler livebilder hittar ni som vanligt på danslogen.se Scrolla ner och kika på den stiliga bilder på alla saxofonerna. Är inte inte vackert så säg? Ja det finns egentligen inte så mycket mer att tillägga om denna fin kväll med Matz Rogers. Toppenpublik, toppenmusik fån ett gäng toppenkillar. Ja allt är perfekt. Tack samtliga inblandade för en trevlig afton.

Publicerad: 2017-11-03 23:29:25

admin