Spabad till tonerna av Lars Roos

27 maj

Nej det är inte på sjukhuset jag är. Det är bara vårt gamla badrum som det borde göras något åt. Ikväll har jag tagit ett som jag själv kallar det ett ”spabad”. Det för att försöka lindra mina eksem. Ett bad med badolja i. Förhoppningen är att det skall lindra klådan. För nu bör jag jag bli trött på detta. Men jag tänker alltid att det finns de som har det mycket värre än mig. Men detta är avkoppling deluxe. Att bara ligga här till tonerna av lite skön pianomusik signerad Lars Roos. Kan det bli så mycket bättre? Nej jag tror nog inte det.

Oftast när jag vill ta det lite piano så brukar jag lyssna på Lars Roos. Hahaha förstod ni den? :) Det finns så mycket otroligt fin musik som han har tolkat. Det är nästan i bland som att man slumrar till i badkaret. Tyvärr läste jag att Lars 2014 fick en ögonsjukdom tvingade honom sluta spela. Mycket tragiskt.

Publicerad: 2021-05-27 21:29:53

admin