Städmani och knallemarknad

15 okt

Kingen
Kingen

I går fick jag en städdille och rensade ur två garderober med olika prylar. Slängde bort en hel del som inte var något att ha. söndergångna skor, gamla kepsar som sett bättre dagar och gamla väskor. Nu blev det mer plats över att röra sig på. Helt underbart. Jag vet inte vad är, men ibland får man bara oplanerat ett ryck.

Tidigare på dagen hade jag varit nere på stan på knallemarknad. Det var vår sedvanliga höstmarknad som gick av stapeln. Den infaller alltid onsdagen helgen i oktober. Och på våren andra onsdagen i april är det vårmarknad. Det blev ”det gamla vanliga” som köptes. Cd-skivor, t-shirts och 2 kepsar. Skivorna bestod av Streaplers buggskiva och en cd med ”Kingen”. T-shirten och kepsarna kostade ”bara” 10:-/st så där gjorde jag ett riktigt fynd. Ska väl lite orda så mycket om motiven men kan säga att ”porn star” var ett vanligt förekommande ord på dem ;)

Sen kan jag berätta att det under några veckor kommer bli sparsmakat med nya bilder på hemsidan. Anledningen är den att jag i stort sett förbrukat hela mitt webbutrymme som jag har hos Box Hosting. Det är inte många MB kvar att spela på. Men dom kommer enligt vad supporten sa när jag ringde uppgradera alla konton inom kort så det var onödigt att köpa till utrymme när jag ändå kommer få mer utrymme per automatik.

Publicerad: 2009-10-15 08:16:24

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.