Stefan Holm hyllas som guldhjälte på Stora torget i karlstad

31 aug

Hejsan!
Den 31 augusti for jag tillsammans med några kompisar till Stora Torget i Karlstad för att hylla guldhjälten Stefan Holm. Tusen och åter tusentals hade kommit för att hylla Stefan.

Det var ungefär lika mycket folk som det brukar vara på Färjestads guldfester som hålls på torget med jämna mellanrum. Som uppvärmning var Karlstadbandet Starboys på plats för att värma upp publiken med diverse låtar. Man hade dagen till ära komponerat en låt som passande hette ”Hej bare ribba”.

Sedan var det hyllning och presenter från kommunerna som Stefan verkar i, Kil, Karlstad, och Forshaga. Även företagare, andra klubbar var uppe och pratade varmt om Stefan och överlämnade diverse presenter.

Efter det hela var slut så skrev Stefan autografer. jag stannade var till det var nästa folktomt på torget. Då hade jag tur. Då kom en journalist fram och frågade Stefan om han kunde hålla upp guldmedaljen för fotografering. Jag passade även på då att plåta jag med, man är ju inte dum.

Sen drev jag runt i Karlstad med mina kompisar i nästan två timmar i väntan på bussen hem. Vi han med en fika på Burger King.

Publicerad: 2004-08-31 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.