Stockholmsweekend

5 apr

Hejsan!
Denna helg fick vi för oss att dra upp en sväng till Stockholm.

När vi kom fram så gick vi runt lite bara och tittade lite och fikade på Åhléns city café. Sen beslöt vi oss för att gå en tur i gränderna i gamla stan. Och där i gamla stan finns det en affär som heter ”Radiohandlaren” eller något sådant. Dom är i alla fall specialiserade på finsk skivinport. Så letar du efter finska cd-skivor skall du bege dig hit. Dom har nog dom flesta kända finska dansbanden i alla fall.

När vi kände oss klara med gamla stan så kom vi på att det skulle vara kul att ligga över i Stockholm en natt. Så till slut fick vi tag på ett ganska risigt men mysigt hotell som heter Hotell Danielsson. 200:-/natt med frukost. Inget höjdar hotell men vill man bara ha tak över huvudet och nöjer sig med att dela dusch och toalett så duger det.

På kvällen gick vi ut och åt en god bit mat. Dagen efter åkte vi till Kaknästornet och tittade. Vilken fin utsikt det var. Tyvärr var vädret inte det absolut bästa så man såg inte så långt som när det är klart väder. Men man såg ganska långt i alla fall. Se bar det av en tur till skeppsholmen för att titta lite på båtarna som ligger där.

Efter ytterligare några timmar beslöt vi oss för att åka hem mot Kristinehamn. På hemvägen stannade vi och åt mat efter e18.

Vi åkte även in en sväng till Eskilstuna där vi bara drog en snabbsväng för att se staden. Vi var hemma i Kristinehamn ungefär 18.00

Publicerad: 2003-04-05 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.