Streaplers med nytt album i April

9 mar

streaplerscd16

När man har hållit på sedan 1959 är det inte helt lätt att hålla reda på vilken platta i ordningen man släpper. Man nöjer sig med att konstatera är att det är runt 50. Man kan även slå fast att bandet befinner sig på toppen av sin karriär. Geom sin karriär har man varit med om så ofnaltigt mycket som skulle rymmas i en bok. Allt från att att vara förband till Beatles på Johanneshovs Isstadion 1964 tull slå rekord med ”Till min kära” som spenderade 73 veckor på Svensktoppen. Men det var först 2015 som Streaplers fick sin första 1:a på den svenska albumlistan. Siktet är givetvis inställt på att upprepa den bedriften med nya plattan ”On the rocks”. Ett unikt omslag är dessutom eftersom grabbarna inte själv figurerar på det.

Plattan innehåller följande 14 spår
1. Judy
2. En natt kan bli två
3. Ramla och falla
4. Jag hade nästan glömt
5. Trilla dit
6. Nu vet jag bättre
7. Jag är förlorad
8. Tack vare min radio
9. Mary Lee
10. Tillbaka
11. Gå din väg, låt mej
12. Varför
13. Jag är på väg
14. Your Mama Don’t Dance

Publicerad: 2016-03-09 00:01:17

admin