Succé för Arvingarna på Bells Kitchen

5 feb
Arvingarna
Arvingarna

Om Arvingarnas uppträdande på Bells Kitchen kan man inte säga något annat än SUCCÈ.
Nu ska vi sätta Kristinehamn på kartan skrev man på facebook och visste gjorde man det.
Det var fullt ös från början till slut.

Arvingarna på Bells
Arvingarna på Bells

Men för att ta det hela från början så satt jag en dag och lunchade på Restaurang Orion i Kristinehamn när plötsligt en affisch på Arvingarna gångade mitt intresse. Det är inte sant var min första tanke. Arvingarna på Bells? Nej det kan inte bara vara sant tänkte jag en gång. Men det var sant. Blev genast till att löpa och köpa en biljett för detta är ju något man absolut inte får missa. Stolt ägare till biljetten vandrade jag sedan tillbaka till jobbet.

Arvingarna på Bells Kitchen
Arvingarna på Bells Kitchen

Så var då dagen kommen. Dagen med stort D. Dagen då självaste Arvingarna skulle komma till Kristinehamn och spela. Förväntningarna var höga på deras schlager och rockshow. Käre broder kom och hämtade mig och körde ner mig i god tid innan spelningar. Det var lite folk innan som ätit god mat i väntan på att bandet skulle börja spela.

Arrvingarna in action
Arvingarna in action

På nedre plan i källaren var det full far på diskoteket med DJ Mendez som kvällen till ära spelade en massa skön schlagermusik.

Såg en hel del folk där som jag kände igen genom jobbet och en massa folk som jag känner igen från danser. Det började fyllas på riktigt bra med folk. Över 250 förköpsbiljetter var sålda och jag tror alla gick åt som smör i solsken. Bells är ju en rätt liten lokal och det påminner lite om en ”kvarterskrog”.

Kim rockar loss
Kim rockar loss

Strax innan 23.00 gick Arvingarna på scen. Det blev gensvar och en sjuhelsikes drag redan från start. Idag hade man en vikarie på trummor i form av Ulf Georgsson (känd från Bhonus). Han är ju ett unikum proffs på trummor den mannen.

Lasseman
Lasseman

Arvingarna blandade mellan schlagerssovers och egna låtar. Har man spelat in så mycket bra låtar som Arvingarna gjort är det nog väldigt svårt att välja ut låtar. Det blev så klart en hel del medleyn. Publiken var i fullkomligt extas och diggade för fulla muggar. Det blev lite knuffar då och då men det får man nog räkna med. Jag hamnade i stort sett längst fram och det tackade jag för då jag fick skapliga kort.

Ett drag utan dess like
Ett drag utan dess like

Två spelset bjöd göteborgarna på. Och gissa om det blev extranummer. Tio i ett rundade man av kvällen men fick fortsätta spela till kvart över ett. Publiken bara applåderade och ropade efter mer musik. Så det blev 4 extranummer. Inte illa! Det märktes att både Arvingarna, publik och arrangörer var nöjda med spelningen. Man får hoppas att detta kan ge mersmak och att man bokar in fler dansband som kan showa till det. Kristinehamn behöver detta!

Casper Jarnebrink
Casper Jarnebrink

Kl 02.00 stängde man på Bells och jag vandrade sakta mot Statoil full med glada utryck och värme från kvällen. Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle bli så bra som det blev. Efter en dubbel ostburgare på Statoil bar det väg hemåt i en taxi.

Kim rockar loss
Kim rockar loss
Lasseman och Ulf Georgsson
Lasseman och Ulf Georgsson
Arvingarna på Bells Kitchen
Arvingarna på Bells Kitchen
Publik
Publik
Nina Fyhr. Axel Agerström och Christopher Janebrink:
Nina Fyhr. Axel Agerström och Christopher Janebrink:
Publicerad: 2013-02-05 23:45:59

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.