Succé för Brunnsparkens frikväll

15 jan

Danskalaset i Brunnsparken med Fri entré

Brunnsparken Örebro rapporterar om Årets frikväll, Danskalaset, med dans till Per Håkans. Det kan bara sammanfattas på ett sätt… SUCCÈ!!!! Det är roligt att se att så många trogna dansare, så många nya dansare, så många glada människor kommer en sån här kväll.
Ett välfyllt dansgolv är såå roligt för alla. Per Håkans fick så mycket beröm och så många uppmuntrande ord om hur bra man tyckte de var. Jättekul. Per Håkans kommer så klart tillbaka till Brunnsparken lördag den 16 maj.

Brunnsparken vill rikta stort tack till Atelje Belle Epoque för sin fina klädvisning, Dansshopen Örebro för visandet av sin danssko kollektion, samt konstnären Annika Nygren för sin fina konstutställning.

Insamlingen av pengar till Barncancerfonden och Ung Cancer, som gjordes bl a genom frivillig garderobsavgift, är ännu inte sammanställd. Man lovar så klart att återkomma med det.

Även tisdagens säsongstart av trivseldans till Holens lockade storpublik. trevlig stämning och riktigt bra dansmusik. Även Holens får återkomma till Brunnsparkens scen. Datum för detta är 14 april.

Källa: Brunnsparken

Publicerad: 2015-01-15 12:16:48

admin