Succé för Cinderellas dansvecka

15 feb
Cinderellas dansvecka. Foto lånat av Streaplers.se
Cinderellas dansvecka. Foto lånat av Streaplers.se

Trots att Cinderella dansbandsvecka inte är slut än kan den nog betecknas som en succé, lovorden från orkestrar och dansband fullkomligt haglar på facebook och danslogen.se
Publiktrillströmningen har det absolut inte varit något att klaga på. Bra dansgolv och trevliga orkestrar har varit ett kännetecken för denna vecka..

Underhållningen dagtid med Per Nyberg och några av de deltagande orkestrarna har varit trivsam och lockat storpublik. Melodikryss, historier och annat smått och gott har han bjudit på i sin ”kändissoffa”.

Förutom Cinderellas ordinarie dansgolv har man byggt upp ett nytt 600 kvadratmeters sådant i parkett på Cinderellas evenemangsdäck. Allt för att så många som möjligt ska få gott om svängrum. När dansveckan är över har totalt 28 st dansband spelat upp till dans.

Förutom det nya temporära dansgolvet på evenemangsdäck och det ordinarie golvet i fanclubbjöds dessutom upp till dans i Nöjescafét. Så dans på tre ställen ombord samtidigt.

Sammanfattningsvis verkar denna dansbandsvecka mer lyckat än evenemanget man hade för några åt sedan i Västerås Så man kan ju hoppas på en repris även 2014.

Publicerad: 2013-02-15 18:19:06

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.