Succé för Fritidsmässan i Kristinehamn

9 jun

fritidsmassan1601

Mellan den 26 – 29 maj var det fritidsmässa här i Kristinehamn. Området kring och i Kristinehamns Arena fylldes med det mesta du kan tänkta dig för en aktiv fritid. Innan var mässan mer inriktad mothusbils och husvagnsfolket. Men i år var det ett brett spektra på begreppet fritid. Årets mässa är dubbelt så stor som tidigare och man hade i år utökat mässan med en extra dag. Såväl Gästhamnen som Herrgårdscampingen var fullbokade och runtomkring arenan fanns flera husbilar uppställda.

fritidsmassan1602

fritidsmassan1603

fritidsmassan1604

fritidsmassan1605

fritidsmassan1606

Det var utställare både i och utanför arenan. Förutom försäljare av husvagnar och husbilar fanns en rad andra utställa med koppling till fritid. Det var byggföretag, politiska partier, reklam och rekondföretag, detaljhandlare inom sport, kläder, verktyg och fritid. Man behövde aldrig gå hungrig i arenan. Det fanns ett flertal olika restauranger som serverade mat och fika. ICA Maxi fanns på plats och bjöd samtliga besökare på en fika. Lindströms var där och serverade sina erkänt goda hamburgare. Mumsigt värre.

fritidsmassan1607

fritidsmassan1608

fritidsmassan1609

fritidsmassan1610

Man hade även finbesök under mässan. Kicki Johansson som alla nog känner igen som baskietproffs var på mässan där hon blev korad till ambasadör för Kristinehamn. Fotbollsproffset Magnus ”Ölme” Johannsson var på plats för att snacka fotboll men även om sitt företag Profilmontage som saluföär allt inomsolskydd. Sen fanns även en av våra mest folkkära och kända skådespelare på plats. Kjelle Bergkvist. En riktigt ödmjuk person som jag även fick att ställa upp på kort i vår monter MT Trading & Design.
Bilderna i reportaget är tagna under mitt besök på söndagen.

fritidsmassan1611

fritidsmassan1612

fritidsmassan1613

Sista dagen bjöd dessvärre på lite regn.

Publicerad: 2016-06-09 00:12:07

admin