Succéshowen ”I Love Arvingarna” förlängs våren 2023 – har Arvingarna någonsin varit bättre.

3 jan

Arvingarna gör succé med nya krogshowen ”I Love Arvingarna” i regi av stjärnproducenten Hans Marklund. Showen hyllas av både media och publik. Nu är det klart att Arvingarna förlänger med flera extraföreställningar till våren på Kajskjul 8. Nypremiär den 21 april, spelas till och med den 13 maj.

– Yes, det är så underbart roligt! Med en drömensemble på scen och en säsong till, ja detta är verkligen en höjdpunkt för oss alla! Att få uppleva vår musik genom andras minnen och deras historia, samtidigt som vi står på scen tillsammans med fullt band är så härligt. Publiken är helt fantastiskt! Vi är taggade och ser verkligen fram emot att fortsätta underhålla i vår igen, säger Casper Janebrink.

Vårbiljetterna till ”I Love Arvingarna” släpps den 6 december kl.10.00 via www.kajskjul8.se telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Arvingarnas krogshow ”I Love Arvingarna” i regi av Hans Marklund hade premiär den 16 september och 29 föreställningar spelas fram till den 17 december 2022 på Kajskjul 8 i Göteborg. Nu förlänger man med ytterligare 8 föreställningar, med nypremiär den 21 april. Showen spelas fram till den 13 maj 2023. Det är en krogshow om Arvingarna sett ur fansens perspektiv, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Du får följa med på en musikalisk resa, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet. Arvingarna har förstärkning på scen av blås, saxofon, percussion och sång.

Om Arvingarna
För över trettio år sedan började medlemmarna i Arvingarna att skriva låtar tillsammans i Partille. Med föräldrar i Streaplers och Flamingokvartetten hade de dansmusiken i blodet, men redan från början hittade de sin egen stil. Så här långt har de hunnit med tjugo album, ett tjugotal låtar på Svensktoppen, tre grammisar och sju framträdanden i Melodifestivalen.
Det stora genombrottet kom med låten ”Eloise” som tog hem segern i Melodifestivalen och gav dem en sjunde plats i Eurovision Song Contest 1993. 1995 var de tillbaka med ”Bo Diddley”, en låt som har blivit en av deras mest älskade. 1999 tog de en tredjeplats med ”Det svär jag på” och 2002 blev de sexa med ”Ingenting är större än vi”. Killarna gjorde comeback 2019 med superhiten ”I do”. Förra året var det dags igen med låten ”Tänker inte alls gå hem”. En riktig schlagerdänga som blev en favorit på dansgolvet, i duschen och i bilen på väg till jobbet.

De har också hunnit med att fira sina första trettio år med en bejublad krogshow. Som om inte det skulle vara nog har du säkert sett dem i alla möjliga tänkbara sammanhang på teve. Inte minst i programserien Så mycket bättre.

Ensemble:
Casper Janebrink – bas och sång
Kim Carlsson – gitarr och sång
Lars ”Lasseman” Larsson – keyboard, gitarr och sång
Tommy Carlsson – slagverk och sång
Ella Wennerberg – blås
Hugo Hammarlund – blås
Tim Nilsson – trummor
Love Nilsson – saxofon
Sofia Geidvik – sång/skådis
Selma Pettersson Lindgren – sång/skådis
Emma Jenséus – sång/skådis
Regi: Hans Marklund
Producent: Kajskjul 8 och Demo Group
PR: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company

KAJSKJUL 8

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Stefan Andersson, Katrin Sundberg, Danny Saucedo, Arvingarna, Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Eric Gadd. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer på kajskjul8.se

Publicerad: 2023-01-03 23:26:26

admin