Tack för er uppskattning

22 dec
God Jul och Gott Nytt År
God Jul och Gott Nytt År

Tack för alla julkort samt hälsningar på mail och på min facebooksida. Både dom som kommer traditionellt vis handskriva via kungliga postverket men även dom som kommer elektroniskt. Jag räknar dom inte utan sätter stort värde på alla som kommer in och tackar ödmjukt för det stöd jag får för mitt bloggande.

Detta är ju trots allt en relativt liten blogg som hankar sig fram på egna ben utan skryt, flashig reklam och egen sida på facebook. Någon frågade mig hur jag finansierar detta med tanke på att inte är helt gratis att driva en webbplats. Jag kan stolt meddela att samtliga kostnader för detta står jag så klart för själv. Gör allt detta som kärlek för de intressen jag brinner för.

Reklamplatserna bredvid är gratisplatser som jag själv har skapat för de band och sidor som stöttar mig och mitt arbete med bloggen.
Man vill ju ge något tillbaka till dessa seriösa sidor.

Publicerad: 2014-12-22 00:50:30

admin