The Playtones rockade på Harrys

16 nov
The Playtones
The Playtones

Som jag skrivit tidigare så var det denna fredag (tyvärr) upplagt för en musikkrock i ”lilla” Kristinehamn. På Harrys scen stod Playtones som är kända från bland annat dansbandskampen och Melodifestivalen. På KCC samma kväll spelar TopCats även dom kända från Melodifestivalen.

Själv välde jag Harrys där Playtones spelade. Jag visade upp deras fina facebookannons för evenemanget och blev bjuden på entrén. Inte illa!

Stefan och grabbarna kan verkligen få det att svänga
Stefan och grabbarna kan verkligen få det att svänga

I vår lilla stad med 24000 invånare borde krögarna samarbeta lite i stället för att jaga livet ur varandra. nu var det så att två stor< band som spelar samma sorts musik skulle gästade vår stad. Väldigt olyckligt om ni frågar mig. Man hade ju kunnat pratat ihop sig och kört olika helger/dagar. Men nu var det som det var. The Playtones har besökt Kristinehamn två gånger tidigare. I Kristinehamn Arens selade dom med Titanix efter vinsten i Dansbandskampen. Sen gästade bandet även Picassoudden när cykelns dag gick av stapeln 2010 [caption id="attachment_10784" align="alignnone" width="600"]Anders "Rubber Duck" Svensson showade med sin gitarr, Anders ”Rubber Duck” Svensson showade med sin gitarr,[/caption]

The Playtones spelad jättebra och rockade som bara den. Och vi som var där verkade ju trivas och ha kul. Men det fanns plats för fler personer om man säger så. bandet blandade låtar från sina skivor varvat med sköna jerry lee låtar. Jag kunde inte så stilla en enda sekund. n del av publiken passade på att ta sig en buggsväng på golvet.

Det hela blev en trevlig kväll med bra musik av dessa Blekingegossar. Men som sagt fanns det rum till några fler på golvet. Hoppas på återseende i vår stad nästa år.

Bjuder er på lite fler bilder från kvällen. Titta och njut :)

Mattias "Doghouse Matt" Schertell på bas
Mattias ”Doghouse Matt” Schertell på bas
Daniel gjorde sitt första jobb med bandet.
Daniel gjorde sitt första jobb med bandet.
Stefan i Playtones
Stefan i Playtones
Bandet in action
Bandet in action
Stefan alias "Boppin Steve" i Playtones höll show
Stefan alias ”Boppin Steve” i Playtones höll show
Nattklubben RED på Harrys
Nattklubben RED på Harrys
Harrys Kristinehamn
Harrys Kristinehamn
Publicerad: 2013-11-16 12:58:22

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.