Tips från facebookcoachen

3 okt

fb15

Det är lite fascinerade och se vad folk skriver på facebook. Man slutar aldrig att förvånas. Men en sak jag under över. Det är detta behovet av att alltid berätta vart man är eller vart man befinner sig. I bland kan det ju vara trevligt men det finns även en baksida med det hela.

Tänk på att varje gång ni skriver att inte gör något annat än att vara hemma så inbjuder ni faktiskt till oinbjudna hembesök. Så tänk på det när ni blottar er allt för mycket med era hemadresser och vad i pysslar med.

Det är därför som jag mycket sällan skriver om vad jag gör när jag inte är hemma. Allra minst skyltar jag med min hemadress.
Jag skriver gärna efteråt vad jag varit ute på för trevligheter.

Vill ni kontakta mig så gör ni det enkelt via e-post. Klicka bara på länken ”Kontakt” så löser sig resten. Det har nog aldrig varit enklare. Vill ni kontakta mig via facebook eller bli vän med mig där är det bara att söka upp mig där.Men jag ser gärna att vi har någon form av relation innan jag godkänner dig som vän. Av olika anledningar jag har jag varit tvungen till en icke publik facebooksida. Så är du inte vän med mig kan du se se så mycket eller kommentera.

Publicerad: 2015-10-03 23:46:13

admin