Tipsar om Danspassion

1 dec

Jag vill tipsa er om podcasten Danspassion. En podcast om passionen till dans och glädjen på och runt dansgolven. Vi intervjuar motionsdansare, tävlande, tränare och andra passionerade dansare.
Maria och Peter Siberg är paret som ligger bakom podden som jag varmt kan rekommendera. De har båda dansat till och från sedan tonåren, då främst bugg även om deras allra största danspassion är foxtrot med mycket fart och öppen fattning. Dans är deras stora passion och hobby. De gillar att prata med andra och varandra om dans och att höra andra prata om dans, därav växte idén att starta en podcast. Kanske finns det fler som gillar att lyssna på andra som pratar om dans ur många olika perspektiv? Under åren har de gått kurser, dansat socialt, dansat för motion, tävlingstränat, tävlat, tittat på dans på film och på dansikal. Så de vet absolut vad dans handlar om.

I senaste programmet får du möta min kära vän Mona Gustafson. De möter henne och Hans Persson hemma hos Hans i hans fina hus i Kinna. Hans Persson är en otroligt duktig fotograf som driver Ateljé Brain i Kinna. Mona och Hans firar 20-års jubileum i deras samarbete. De har tillsammans plåtat många omslag, affischer, idolkort. De har även filmat musikvideor. Dessutom har Mona skrivit låtar till många stora band inom genren och dessutom en låt till tv-programmet Efter Fem. Så besök gärna deras hemsida www.danspassion.se

Publicerad: 2020-12-01 23:04:58

admin