Titanix släpper nytt album

2 jun

Titanix behöver egentligen ingen större presnetation utan deras meritlista talar för sig själv… De har lirat på heltid sedan 1989 och med i bagaget finns bland annat två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, Guldklavenomineringar/vinster samt har blivit tvåa i Dansbandskampen 2009.

Men… det är ändå inte det som är det mest imponerande, utan bandet ser hela tiden framåt och jobbar stenhårt med sina plattor och de hela tiden utvecklar sig. Den nya plattan är ett bevis på detta då det är deras absolut starkaste hittills i karriären. Skivan innehåller förutom de fyra låtar som redan är släppta på Spotify och som snart har en miljon streams åtta andra låtar. Ett par covers men det mesta nyskrivna snygga låtar. På albumet har man samarbetat med en stor del av landets låtskrivarelit. Namn som Josefin Glenmark, Mats Tärnfors, Thomas G:son, Henrik Sethsson, Molly Sandén, Dille Diedricson, Gert Lengstrand är några som bidragit med låtar.

Så det är verkligen imponerande. Ett band som började redan 1979 och som spelat på heltid sedan 1989 och som fortfarande hungriga.
– Inget konstigt i det säger Stefan Rolf i bandet. Vi älskar vår publik och vi måste verkligen stå för det vi gör och med denna platta gör vi verkligen det!

Källa: Ginza.se

Publicerad: 2018-06-02 15:55:42

admin