Tomas slutar i Fernandoz

10 apr

Efter 10 härliga år i Fernandoz väljer nu trummisen Thomas Wikström nya vägar i livet. Fernandoz tackar Thomas för alla roliga år. Så här skriver han själv om avhoppet.

10 fantastiskt roliga, lärorika år blev det i Fernandoz. Men allt har sin tid och jag har beslutat att traska vidare i livet. Jag fick ganska omgående nytt jobb för ett år sedan när alla spelningar försvann och trivs bra med det. Det är ju inte helt vanligt att bli erbjuden fast anställning i dessa tider. Så jag kommer försätta jobba som golvläggare. 1000 tack för alla mess, mejl och telefonsamtal som jag fått i dag, man blir ju alldeles rörd. Jag har inte lagt trumpinnarna på hyllan. Jag kommer fortsätta att spela om än i en liten annan form och i en något mindre omfattning. Är nog inte helt otroligt att jag följer med pojkarna i Fernandoz och kör lite buss på någon turné om jag får turnéabstinens. Till sist 1000 tack alla glada dansare, arrangörer, kolleger. Sist men inte minst miljoners tack till Calle och Anders som tog med mej i Fernandoz 10 fantastiskt roliga år.
Puss & Kram från Thomas

Publicerad: 2021-04-10 00:07:14

admin