Tomaz & Co spelade upp på Seniorernas hus

6 mar

här kommer lite bilder från Tomaz & CO spelning på Seniorernas Hus i Karlstad.
I en härlig atmosfär fylld av glädje och gemenskap bjöd Tomaz & Company på en härlig danskväll på Seniorernas Hus i Karlstad. Den begåvade duon, bestående av Tomas Eriksson på gitarr och sång samt Lennart Roos på klaviatur och sång, skapade härlig stämning med sin härlig dansmusik. Jag tycker de hade en härlig mix av nyare alster med gamla godingar.

Repertoaren bestod av välkända låtar som fick dansgästerna att sjunga med och svänga med i takt. De nostalgiska tonerna väckte många minnen. Tomaz & Company förmedlade också en känsla av glädje och entusiasm som smittade av sig till var och en på dansgolvet.

Seniorenas Hus i Karlstad fungerar perfekt som danspalats för mogen ungdom. Lokalens atmosfär var fylld av värme och välkomnande, och dansgästerna uppskattar verkligen att ha en sådan trevlig samlingspunkt för sina dansintressen. Att träffas, umgås och njuta av en gemensam passion för dans och musik.

Tomaz & Company levererade en danskväll fylld av glädje, gemenskap och musikalisk njutning. Deras skicklighet som musiker och förmåga att skapa en unik atmosfär gjorde evenemanget till en oförglömlig upplevelse för alla närvarande. Seniorenas Hus i Karlstad får en eloge för att vara en viktig plats där dansglada seniorer kan samlas och skapa dansminnen tillsammans.

Publicerad: 2024-03-06 15:24:22

admin