Tradera

2 okt

Tradera förberedelser
Tradera förberedelser

På Tradera hittar du allt från senaste hemelektroniken till vintage-kläder. Här finns det mesta för den som är intresserad. Jag fick fart för någon vecka sedan med att rensa ur alla dubletter jag hade på skivor samt se över lite kläder som jag aldrig använder. Varför ha det i gardroben när det var minst 1½ år sedan man använde det. Då är det väl bättre att någon annan mer behövande kan få ta del av det.

Sagt och gjort så har jag i två dagar plåtat, scannat och måttat en massa för att få det så bra som möjligt. Jag är ju ingen mästerfotograf men jag fick till skapliga bilder i alla fall som resulterade i en massa bud.
Skivorna scannade jag in omslagen på. Kläder är ju svårt att scanna så där fick det bli bilder. Lite svårt att hitta stora ytor att lägga ut t,ex jeans på. Man vill ju bara ha byxorna på bild och inget annat. Men det blev som sagt vädligt bra till slut.

Så i går avslutades auktionerna och det blev en hel del plockande och packande. Eftersom jag gillar detta med form, reklam och design hade jag designat egna små tack/vinnarbrev samt egen designade visitkort som jag skickade med i paketen tillsammans med objekten.

I dag på lunchen var jag till posten som fick väga alla pakten. Sen skickades dom paketen som det betalats för. Jag hoppas att alla blir nöjda och glada. Det är alltid kul att glädja andra.

Publicerad: 2009-10-02 16:52:40

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.