Trivsam dans med Samzons i Degerfors

23 aug

Denna onsdag vaer det så dags för lite dans igen i Degerforsparken. Banden som svarade för musiken var Samzons från Kimstad som ligger utanför Norrköping. Dagen till ära hade en ny trummis med sig som gjort sitt första jobb med bandet. Det är Alexander Kempe som är en ung driver trummis som verkligen brinner för detta med dansband.

De började kvällen med Sylvia Vrethammars ”Tycker om dig”. Kunde inte bli en bättre start på dansen i Degerfors. Mycket applåder blev det som vanligt. Härligt grabbar. Ni vet precis hur en slipsten skall dras. Den ena goa dansmelodin avlöste den andra. Inte en enda dålig låt på hela kvällen.

Som jag berättade så hade de en ny trummis med sig vid namn Alexander Kempe som skötte sig med den äran. De övriga medlemmarna Jerzey Gancarz , Conny Admasson och Krister skötte även de sig med den äran som vanligt.

Många goa låtar bjöd grabbarna på. Som vanligt ett härlig mix med härliga låtar både instrumentala och med sång. Dubbla saxar är det inte många som har. Det är en fröjd för örat att höra Jerzy Gancarz och Christer Karlsson spela instrumentalt. Både ag och min mor fick våra favoritlåtar spelade för oss. ”När drömmarnas tid är förbi” av Mona Gustafsson och ”Du läser mellan raderna Carina” av Tommy Gunnarsson och Elisabeth Lord. Tackar för det grabbar.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Vill som vanligt tacka samtliga inblandade för en trevlig danskväll. Och Grattis Samzons till er nya fynd bakom trummorna.

Publicerad: 2019-08-23 13:42:49

admin