Trivsam dansafton med Sandins orkester

10 mar

Sist vi var på dans var i Storfors Kulturhus. På scenen fanns Sandins orkester. Detta tror brorsan och jag var sista spelningen som vi fick se otroligt duktiga Daniel ”Putte” Högå på sax, dragspel och klaviatur. Han skall ju sluta i bandet för att vandra vidare till Donnez. Som ersättare kommer Kenneth Herrgård. Otroligt duktiga musiker båda två.

Sandins med Kessy Iker i spetsen är ett härligt gäng som spelar härlig dansmusik. Som vanligt hade jag med min kamera och presenterar lite bilder nedan. Kessy är en härlig sångerska som verkligen bjuder på sig själv. Denna gången var hon verkligen i toppform. Sprudlande glädje som smittar av sig på danspubliken. Det är sånt som man som dansare vill se. Leenden föder leenden sägs det ju och det passar verkligen in på Kessy och de övriga i bandet.

Sammanfattningsvis blev det som vanligt en trevlig kväll med Sandins. Lite fotografering och eftersnack blev det också. Sen önskar vi så klart Daniel lycka till i sitt nya band Donnez. Vi ses ute på dansbanorna.

Önskar du se fler bilder från denna trevliga kväll är det bara att surfa in på danslogen.se Där finner du lite fler publikbilder.

Publicerad: 2018-03-10 01:35:51

admin